Szolgáltatások

Felnőtt ellátás

Felnőtt betegek fül-, orr-, orrmelléküregek-, garat-, gége- és a nyak gyulladásos, daganatos és egyéb eredetű betegségeinek vizsgálata és ellátása. Nyelészavarok, halláscsökkenés, fülzúgás, szédülés kivizsgálása. Arcon, nyakon, fülön lévő bőrelváltozások vizsgálata, konzultáció és előkészítés műtéti eltávolításra.

Csecsemő és gyermek ellátás

Csecsemő és gyermekkori felsőlégúti gyulladásos betegségek, fülfájás, halláspanaszok vizsgálata és ellátása. Orrmandula túltengés és idült mandulagyulladás műtéti előkészítése és műtéte.Lenőtt nyelv felmetszése.

Horkolás vizsgálat

A fül-orr-gégészeti vizsgálatot követően a horkolás kivizsgálás első és legfontosabb lépése: a beteg otthonában elvégzendő műszeres alvásvizsgálat. A horkoló beteg a tőlem kapott ApnoeLink polygraphiás készülékkel alszik otthonában.

Az alvásvizsgálatot követően, a visszahozott készülék adatainak kiértékelés során megállapítható, hogy a horkolást kíséri-e alvásfüggő légzészavar, vannak-e légzéskimaradások, ha igen, akkor azok milyen hosszúságúak és ezen idő alatt hogyan alakul a vér oxigén szintje. Az OSAS (obstruktiv alvásfüggő légzészavar) megléte és súlyosságának foka alapvetően megszabja a felállítandó további kezelési tervet. A vizsgálat eredményéről nemcsak számtani kiértékelés készül,hanem az adatok grafikus megjelenítése a számítógép képernyőjén a beteg számára is jól érthetően megmutatja a probléma esetleges súlyosságát . Az eredmény megszabja a további teendőket (pl. gyógyszeres vagy műtéti kezelés,alváslaborba történő beutalás szükségessége, prothetikai és életmódi javallatok stb.)

Szépészeti beavatkozások

Esztétikai konzultáció, melynek során közösen beszéljük meg a páciens elvárásait és a célravezető beavatkozásokat. A műtét nélküli fiatalító beavatkozások, úgymint a ráncok és az ajak hyaloronsav injekciós feltöltése és a botox kezelés elvégezhető a rendelőben.

Az igény szerinti műtéti beavatkozások (pl. fülkagylóplasztika, orrplasztika, bőr jó és rosszindulatú daganatainak eltávolítása) módjának és lehetséges kockázatainak megbeszélése és az elvégzendő műtét időpontjának egyeztetése.

Kaposvár, Tallián Gy. u. 4.

+36 20 916 1743